Likovna radionica za djecu „Uroni u nacrtani svijet“


RADIONICA JE POPUNJENA!!! Drago nam je da vam se sviđaju naše ideje. Veselimo se druženju s našim najmlađim posjetiteljima.

Lošinjski muzej organizira ljetnu likovnu radionicu za djecu od 8 do 11 godina pod nazivom „Uroni u nacrtani svijet“. Radionički ciklus održat će se na terasi i u prostoru palače Fritzi od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. kolovoza, u dopodnevnom terminu, od 10 do 11:30 sati. Riječ je o programu radionica koji se bavi crtežom kao neizostavnim dijelom likovne i vizualne umjetnosti. Cilj radionice je kreativnim aktivnostima i praktičnim likovnim radom polaznike upoznati sa crtačkim tehnikama uz teme crtanja portreta, arhitekture i skulpture te podteme - podmorja.

Broj sudionika na radionicama je ograničen, a zainteresirani se trebaju prijaviti na telefonski broj Lošinjskog muzeja (051) 233-614 (putem kojeg mogu dobiti i više informacija o programu radionica) ili na e-mail adresu: martinela.muzic@muzej.losinj.hr. Prijave se primaju do 25. kolovoza (petak). Sudjelovanje je besplatno, a materijal je osiguran. Čekamo vas!

 

Fotografije